Personalfrågor

Hos mindre företag kan personalfrågorna ofta hamna lite mellan stolarna. Ofta hamnar personalärenden hos VD eller ekonomichef som försöker göra det bästa av situationen men som saknar tid och kompetens kring lagar och avtal. (MBL / LAS m.m.)

Att göra formella fel i frågor som berörs av arbetsrätt kan bli mycket kostsamt i både tid och pengar. I personalärenden har den anställde ofta ett starkt stöd i en facklig organisation. Vi hjälper er att hantera detta på rätt sätt.

Hyr en personalchef

Med Adekta får ni tillgång till en personalchef utefter era behov. Vi har kunskapen kring de arbetsrättsliga frågorna och är vana att hantera diskussioner och förhandlingar med personal i alla förekommande ärenden.

Vi skräddarsyr gärna en lösning för er och ni kan vara säkra på att arbetet blir korrekt utfört. Med kunskap om hela personalområdet och dess regelverk för bl.a. anställningar, lön, semester, ledigheter m.m. blir alla personalfrågor rätt hanterade. Läs mer här.

HR-konsult

Med en HR-konsult från Adekta får ni alltid det stöd som ni behöver i era personalärenden. Det handlar inte alltid om tvister och ”hårda” ärenden, utan ett HR-arbete är så mycket mer. Utbildning, utvecklingssamtal, ledigheter, sammansättning av personalgrupper m.m.

Det är lätt att glömma att personalen är företagets viktigaste resurs och att en god arbetsmiljö i alla avseenden är en konkurrensfördel för er när ni skall hitta rätt personal för er verksamhet. Läs mer här.

Mer informationAktuella kurser

Se hela vårt kursutbud

Kontaktinformation

Telefonnummer:

Göteborg  08 - 21 08 70
 
Stockholm  08 - 21 08 70
 
Malmö  040 - 12 70 20

E-postadress:

info (at) adekta.se