HR-konsult med lång erfarenhet

Personalen är ett företags viktigaste tillgång. Det sägs ofta men tar ni det på allvar? Ett väl genomfört HR-arbete syftar till att ge en större nöjdhet för både arbetsgivare den anställde. Med bättre trivsel, lägre sjukfrånvaro och bättre lönsamhet. HR-frågorna omfattar hela kedjan från det en medarbetare anställs och så länge anställningen varar. Det finns många frågor som kommer upp under anställningen.

Rekryterar vi rätt person? Är det rätt lön? Hur genomför vi utvecklingssamtalen? Semester, vad gäller där? Sjukfrånvaro och vad är arbetsgivarens ansvar? Hur skall vi göra för att uppfattas som en bra och attraktiv arbetsgivare för att kunna intressera rätt personer att vilja jobba hos oss? Osv.

Det finns en mängd frågor som skall hanteras på ett sätt som alla parter uppfattar som trevligt, rättvist och genomtänkt. I botten på alla frågor finns dessutom en lagstiftning och kanske flera olika avtal att ta hänsyn till. I slutänden vill vi skapa en trivsam arbetsplats och ett lönsamt företag.

Vi har många års erfarenhet av personalfrågor och är väl förberedda på alla frågeställningar som kan bli aktuella. Vi förstår att personalen är en framgångsfaktor och har känslan för att genomföra samtal och förändringar på ett trevligt och professionellt sätt för att uppnå företagets målsättning. Vi har specialistkunskap i lag och avtal som är kopplade till personalfrågor.

Med hjälp av en HR-konsult från oss når ni lättare era mål. Kort sagt, om alla drar åt samma håll blir resultatet bäst och vi hjälper er att uppnå det. Vi skräddarsyr gärna en lösning efter era förutsättningar. Välkommen att kontakta oss för en inledande diskussion.

Mer informationAktuella kurser

Se hela vårt kursutbud

Kontaktinformation

Telefonnummer:

Göteborg  08 - 21 08 70
 
Stockholm  08 - 21 08 70
 
Malmö  040 - 12 70 20

E-postadress:

info (at) adekta.se