Om Adekta

Vi är specialiserade på arbetsrätt och de avtal som finns inom personalområdet.

Kurser i arbetsrätt och avtalsfrågor. Vi har både schemalagda och kundanpassade kurser. Vi kan även genomföra seminarier eller kvällskurser. Se kurser här.

Förhandling med personal och fackförbund. Vi hjälper arbetsgivaren vid uppsägning, omplacering, ledigheter, sjukfrånvaro, mm. Alla förekommande frågor kring personalproblem. Vi lämnar gärna referenser! Kontakta oss här.

”Bollplank” i personalfrågor. Ibland finns det kanske inte ett skarpt ärende men man vill gärna ha någon med kunskap på området att diskutera med. Maila oss här: kundtjanst (at) adekta.se.

Personalchef att hyra. Vill ni ha kontinuitet i ert arbete kring avtal och personal? Vi hjälper er som er egen personalchef med alla frågor på området. Regelverk, anställningar, lönerevisioner, personalhandbok, mm.

Våra konsulter har lång praktisk erfarenhet av förhandling och tvistelösning. Vi är specialiserade på arbetsrätt och arbetsmarknadens avtal. Vi jobbar alltid på arbetsgivarens sida och är ett tillfälligt eller kontinuerligt stöd till företagsledare och chefer i alla frågor som rör personalfrågor.

Välkommen att kontakta oss här för en inledande kontakt eller referenser.

Mer informationAktuella kurser

Se hela vårt kursutbud

Kontaktinformation

Telefonnummer:

Göteborg  08 - 21 08 70
 
Stockholm  08 - 21 08 70
 
Malmö  040 - 12 70 20

E-postadress:

info (at) adekta.se