Hyr en personalchef

Med personalchef att hyra kan ni för kortare eller längre tid ha tillgång till erfaren kompetens för att hantera era personalfrågor. Står ert företag inför förändring, expansion eller neddragning? Finns det behov av att omplacera personal? Finns det personal som behöver lämna verksamheten? Med stöd av Adekta får ni tillgång till den kompetens ni är i behov av.

När varje medarbetare i er organisation gör det den är bäst på så blir resultatet också det bästa. Ingen kan vara specialist på allt och att hantera personalfrågor nån gång då och då vid sidan av alla andra uppgifter som VD eller chef blir ofta inte riktigt bra. När det gäller personalfrågor kan ni hyra den kompetens ni för tillfället behöver. En specialist med erfarenhet som gör att ni kan vara trygga med att alltid få era personalfrågor hanterade med rätt kompetens. Med en personalchef att hyra får ni kontinuitet i personalfrågorna och undviker att hamna i onödiga konflikter och kostnader.

Varje företag är unikt. Utgångspunkten är alltid det behov ert företag har. Vi har flera olika lösningar för att passa till företag av olika storlek och med olika behov. Kostnaden blir alltid avsevärt lägre än kostnaden för att anställa en egen personalchef för ett mindre eller medelstort företag.

Vi har lång erfarenhet av personalfrågor i både stora och små företag. Vi har medarbetare med mer än 20 års erfarenhet av dessa frågor vilket gör att vi alltid kan erbjuda den expertis och kunskap som krävs.

Som förhandlare på arbetsgivarens sida har vi löst tusentals personalfrågor och framgångsrikt hittat lösningar tillsammans med uppdragsgivare, fack och den som är anställd.

Vi lämnar gärna referenser vid förfrågan.

Välkommen att kontakta oss för en inledande diskussion om hur vi kan hjälpa er.

Mer information



Aktuella kurser

Se hela vårt kursutbud

Kontaktinformation

Telefonnummer:

Göteborg  08 - 21 08 70
 
Stockholm  08 - 21 08 70
 
Malmö  040 - 12 70 20

E-postadress:

info (at) adekta.se